Купити писачка

Раніше я вже описав, навіть з відеоуроком, як писачок можна зробити самому (і цей опис з відео вже потихеньку розповзається інтернетом, добре коли хоч дають посилання на джерело).

У мене під рукою були всі матеріали, від тонких мідних листочків до вже готових круглих паличок (зі старого дитячого ліжечка) та інструменти. І мені було легше і цікавіше зробити їх, ніж десь купляти.
Але не всі хочуть і можуть зробити писачок самостійно, що видно хоча б з логів сайту.

Одне з місць в Києві, де можна купити писачок, це кіоск художніх матеріалів в підземному станції метро Палац «Україна». Практично в центрі міста.

Зараз там є ось такі писачки:

Писачки з кіоску біля станції метро «Палац Україна»

Класичну конструкцію покращено, додано металевого кожушка на паличку в місці закріплення конуса. Крім захисту від обгоряння ручки припаяний до конуса кожушок довше триматиме тепло.

Станом на початок лютого (2012 року ;-), у 2017-му таких вже нема, є інші писачки) ціна на ці писачки була 25 гривень. Минулого року вибір був більший. Сподіваюся, ближче до Великодня з’являться і інші види.
Можливо, десь на Петрівці і можна купити дешевше, але тут може бути простіше. І просто я не знаю інших місць 🙂

Кіоск художніх матеріалів (N4) розміщено в підземному переході від станції метро Палац «Україна» на протилежний від палацу бік вулиці «Велика Васильківська», між «мобілкоторгувальним» та «кавоварним»:

Кіоск, в якому можна купити писачки.

Там є ще акрилові фарби, пластика і подібне. Зі слів сина — не дорожче, ніж на Петрівці.


Оновлення: станом на 2017 рік кіоск на тому ж місці і писачки у ньому теж є.

Leave a Reply

[flagcounter image]